Virtauksessa

"Elämä on perustavaa laatua olevaa virtausta, jossa henki, sielu ja mieli kulkevat ajassa, joka meille on annettu käyttöömme tässä ulottuvuudessa."

Katja Kandelberg

Olen Katja Kandelberg, FUNdaMENTAL Flown perustaja ja ihminen elämän virrassa, kokijana, näkijänä ja tekijänä. Työskentelen, opiskelen ja elän tällä hetkellä kahdessa eri maassa, Suomessa ja Japanissa, tehden sekä UX suunnittelua että toimien mentorina. Työtapani sopii hyvin digitalisoituvan ja globalisoituvan maailman tarpeisiin, sillä työskentelen pääasiassa verkon kautta, pyrkien tuomaan raikkaita tuulahduksia ja näkökulmia projekteihin ja ihmisten elämään niin konseptisuunnittelijana, vuorovaikutussuunnittelijana, visualistina kuin henkisenä kanssakulkijanakin. Kahdessa eri kulttuurissa toimiessa mieli pysyy avarana ja vastaanottavaisena uusille ideoille ja näkökulmille.

Tervetuloa sivuilleni, ota kuppi kahvia, istahda alas, nosta jalat pöydälle, ja klikkaa vaikkapa ”Ajatuksia virran varrelta” -blogiini, niin pääset tutustumaan minuun ja ajatuksiini syvällisemmin.

Otan tällä hetkellä vastaan maksimissaan muutaman viikon mittaisia suunnitteluprojekteja.

Iloa, valoa ja kauneutta päivääsi toivottelee,
Katja