Konseptointi ja suunnittelu

Katso kokonaisuutta. Mitä vuorovaikutusta näet asioiden välillä? Miten asiat kohtaavat toisensa ajan virrassa? Onko iloinen, henkinen virtaus läsnä kokemuksessa? Miten luomuksesi palvelee maailmaa?

Kaikki mitä luomme fyysisellä tasolla, on puhtaasti ajatusenergian manifestoimista. Teen pääasiassa etätöinä konseptointia, palvelumuotoilua sekä visuaalista suunnittelua. Ymmärrys ihmismielestä ja sen toiminnasta on kaiken suunnittelun perusta. Kaikkea työtäni, niin henkistä kuin suunnittelutyötäkin, ohjaavat henkiset, inhimilliset, eettiset ja ekologiset arvot. Teen mielelläni työtä samojen arvojen puitteissa toimivien tahojen kanssa jakaen oman ymmärrykseni ja osaamiseni.

Mitä hyvää sinä haluat luoda ja saattaa omalla energiallasi tähän maailmaan? Onko sinulla unelma tuotteesta tai palvelusta, jonka haluat toteuttaa ja lisätä siten hyvinvointia maailmassa? Haluan omalta osaltani olla kehittämässä tervettä ja lempeää, ihmistä ja luontoa kunnioittavaa yrityskulttuuria, jossa iloinen henkinen virtaus on luonnollisella tavalla läsnä kaikessa mitä teemme.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä toimin 16 vuotta vuorovaikutus- sekä visuaalisena suunnittelijana suurissa IT-taloissa suunnitellen sovelluksia, tuotteita ja palveluita niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille. Suunnittelen myös yritysilmeitä ja siihen kuuluvia elementtejä aina sovelluksiin ja nettisivuihin.

Mikäli tarvitset apua konseptointiin ja suunnitteluun, ota yhteyttä sähköpostitse katja(at)fundamentalflow.fi ja kerro, millaista apua tarvitset. Mitä ekologisempi, eettisempi ja ihmisläheisempi yrityksesi on, sitä suuremmalla sydämellä teen sinulle töitä.