Mentorointi

Toimin mentorina ihmisille jotka haluavat tarkastella, kartoittaa ja peilata elämäänsä jonkun kanssa, joka kysyy oikeita kysymyksiä, joskus vaikeitakin sellaisia. Asun Japanissa, Hokkaidon saarella pienessä buddhalaisessa temppelissä työskennellen verkon välityksellä, joten sinulla on oltava asennettuna Skype tai jokin muu verkon kautta toimiva kommunikointipalvelu (kesäaikaan aikaero +6h, talviaikaan +7h).

Toimin sekä kuuntelijana, kyselijänä että sparraajana, auttaen käsittelemään ja järjestelemään ajatuksia ja mahdollisia seuraavia askeleita elämässä, ennen kaikkea tarkastelemaan omaa suhdetta itseen ja maailmaan. En tarjoa valmiita vastauksia, sillä ihminen on aina oman elämänsä paras asiantuntija, mutta se mitä voin tarjota, on nöyrästi auttaa sinua löytämään näkökulmia ja ratkaisuja elämäsi kysymyksiin ja vahvistamaan luottamustasi omaan sisäiseen ääneesi.

Tehtäväni on olla sinulle mahdollisimman kirkas ja tyyni peili, josta voit tarkastella omaa elämääsi kaikessa rauhassa. Olet toki lämpimästi tervetullut vierailemaan Japanissa mikäli haluat etäisyyttä elämääsi tai tarkastella tekemiäsi valintoja hieman kauempaa.

Mentorointitunnin hinta on 50€, ja se maksetaan etukäteen suomalaiselle pankkitilille.

Koulutuksia, joita mentorointityössäni luovasti sovellan, ovat mm. 3-vuotinen Ratkaisukeskeinen tunneterapeutti-koulutus, NLP Master Practitioner, 1-vuotinen hypnoosiohjaajakoulutus sekä mentaalivalmentajan koulutus. Tällä hetkellä opiskelen sosionomiksi ja buddhalaiseksi papiksi, rahoittaen koulutukseni osittain sekä suunnittelu- että mentorointityöllä.

Ota yhteyttä sähköpostitse etunimi(at)fundamentalflow.fi, mikäli tunnet, että voisin olla sinulle ´the mentori´.