Henkiset Palvelut

Tarjoan oman osaamiseni, ymmärrykseni ja tietoisuuteni käyttöösi. Olemme ainutlaatuisia energeettisiä kokonaisuuksia, ihmisiä, joilla on ainutlaatuinen elämä ja kokemuskirjasto, vaikka suuremmasta mittakaavasta katsottuna olemme yhtä. Joskus tarvitsemme toista ihmistä voidaksemme avata omia punoksiamme. Kaikkia metodeita on mahdollisuus luovasti yhdistellä, sillä kaikki on energiaa, myös ajatuksemme ja tunteemme. Lähtökohta on, että sinulla on kaikki vastaukset, ja voimme lähestyä näitä vastauksia eri keinoilla, riippuen siitä mitä tarvitset.

Henkisissä asioissa käytettävissämme on keskustelullisia metodeita niin tietoisella tasolla kuin hypnoositilassakin, tunteiden ja ajatusten prosessoimista kuvien kautta, sekä muista ulottuvuuksista pyydettyä kanavoitua energiaa tai viestiä henkioppailtasi, jotka auttavat sinua avautumaan omalle muutoksellesi. Voimme keskustelussa hahmottaa mikä voisi olla sinun tapasi käsitellä omaa sisäistä tilaasi.

Henkisten palveluiden lisäksi teen myös suunnittelutyötä, sillä ´edellisen elämäni´ työ on ollut palvelutehtävää sekin, ja koen että voin auttaa muita menestymään oman osaamiseni puitteissa parhaiten kun käytän kykyjäni luovasti ja vapaasti, energiaa monella tavalla virrattaen.