Energiakanavointi


"Jos haluat ymmärtää maailmankaikkeuden salaisuudet, ajattele asioita energian, värähtelyn ja taajuuden kautta."
-Nikola Tesla-

Energiakanavoinnista puhuttaessa jotkut puhuvat reikistä, energiahoidosta tai jostain muusta vaihtoehtoisesta energianvälitysmetodista. Olen kouluttautunut sekä perinteisen länsimaisen Reikin että esoteerisen, Intuitiivisen japanilaisen Reikin harjoittajaksi, sekä opiskellut ja tutkinut myös muita energiakanavointimetodeja nähdäkseni, millä tavalla energiakanavoinnin eri muotoja harjoitetaan. Suurimman työn ihminen tekee kuitenkin itse, puhdistamalla ja avaamalla itsensä kanavaksi.

Energiakanavoinnissa olen kokenut suurta iloa ja kiitollisuutta siitä että olen voinut auttaa muita ja itseäni eheytymään, pääsemään omiin sisäisiin prosesseihin käsiksi ja ennen kaikkea ymmärtämään omaa luojaolemustaan paremmin. Tässä elämäni vaiheessa minulle ei ole enää merkitystä sillä miksi tätä energiatyöskentelyä kutsutaan, sitä voisi yksinkertaisesti kutsua vaikkapa valokanavoinniksi.

Energian kanssa työskentely on kaikista ihmisen luomista instituutioista ja uskomuksista vapaa, universaali lahja ihmiskunnalle, vaikka meillä ei vielä olekaan teknologiaa jolla sitä mitata. Ehkä kvanttiteorioiden ja tutkimuksen myötä myös tämäkin ilmiö avautuu tieteellisellä tasolla tarkasteltavaksi. Yhtä kaikki, maailma tarvitsee ihmisiä, jotka luottavat omiin kykyihinsä ja mahdollisuuksiinsa, ja toivonkin että lähitulevaisuudessa yhä useampi ihminen voi kokea energiatyöskentelyn luonnollisena osana elämäänsä, auttaen siten itseään ja muita.

Esimerkiksi Reiki on joissakin Euroopan maissa laillistettu tukihoitomuoto myös sairaaloissa annettavissa hoidoissa, kuten Englannissa ja Saksassa. Suomessa ajatukselle vasta lämmetään, sillä koululääketieteen ja luontaishoitojen välinen ymmärryskuilu on valitettavan suuri. Ihminen avautuu vain niille asioille, jotka mieli mahdollistaa, mutta energeettisellä tasolla muutoksia voi tapahtua myös mielen uskomuksista riippumatta.

Energiakanavoinnissa välitetään tietoista energiaa, joka työskentelee suoraan vastaanottajan kanssa kokonaisvaltaisesti hienosäätäen ja harmonisoiden ihmisen omaa energeettistä kokonaisuutta.

Energian välittäminen voi tapahtua joko fyysisesti koskettamalla tai paikasta riippumatta, sillä energia virtaa siihen kohteeseen johon se tietoisesti osoitetaan, ja toimii niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla, aktivoiden sen prosessin tai muutoksen, jonka ihminen (tai eläin) siinä hetkessä sallii.

Energiakanavointi on vastaanottajalle turvallista, eikä energiaa voi saada ´liikaa´. Kokemukseni mukaan kanavointi helpottaa kokonaisvaltaisesti sekä fyysistä että henkistä tilaa, yleensä välittömästi. Jokainen kokee kanavoinnin täysin omalla tavallaan, sillä jokainen meistä on ainutlaatuinen energeettinen olento.

Energiakanavointi voidaan yhdistää myös Muutoksen virrassa-keskusteluun, jos se tuntuu sinusta hyvältä ja sopivalta. Voit ilmoittaa toiveestasi sähköpostissa samalla kun varaat aikaa. Koska energia on luonteeltaan vapaata ja ilmaista, voin pyytää maksua ainoastaan siitä, että käytän tämän ulottuvuuden ´ajanvirtaani´  energian kanavoimiseen.

Voit valita esimerkiksi 30min (25€) tai 60min (45€) energiakanavointi-istunnon, ja tunnustella omia tuntemuksiasi muutaman seuraavan päivän ajan.

Fyysisessä kosketuksessa tapahtuvan energiakanavoinnin aikana lepäät istuen tai maaten vaatteet päällä omassa rauhassasi, minun koskiessa kämmenilläni intuitiivisesti kehoasi.

Kaukokanavoinnin aikana (suurin osa kanavoinneista tapahtuu etänä, sillä asun kaukana kaupungeista ja vain muutamia ihmisiä matkustaa luokseni etäisyyksien vuoksi) voit joko levätä omassa rauhassasi, kuunnella rentouttavaa musiikkia ja vain nauttia olostasi.

Kokemukseni mukaan sillä mitä teemme, millä tavalla tai missä vaiheessa ajallisesti vastaanotamme energiaa kaukokanavoinnissa, ei ole merkitystä, ainoastaan sillä että olemme ilmaisseet vapaan tahtomme ottaa vastaan energiaa, on merkitystä, ja energia löytää aina perille. Ihminen ei voi siis tehdä mitään ´väärin´.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä sähköpostitse katja(at)fundamentalflow.fi jos tunnet tarvetta hienosäädättää tai tasapainottaa omia energioitasi.

Ihmisten kokemuksia energiaterapiasta

"Olin epätoivoinen jatkuvien ummetuksien vuoksi. Vatsa ei vain suostunut toimimaan vaikka otin päivittäin luumuja ja psylliumia. Ummetukseen liittyi jatkuva väsymys ja apattinen olo, ärtyneisyys ja epätoivo sekä huonommuuden tunne, jopa itsesyytös siitä miksi olen tällainen. Kävin jo aikaisemmin eri parantajien hoidossa ja kuulin että mahani on lukossa eikä ole vastanottavainen energialle jne. Joskus tulikin pieni apu muutamaksi päiväksi mutta ongelmat palautuivat. Huomasin myös että aina kun olen kotona vatsani rentoutuu helpommin ja toimii jotenkuten, mutta työssä, koulutuksessa tai matkoilla se menee lukkoon.

Pyysin Katjan apua. Katja tarjosi viikon kaukohoitojaksoa. Olin silloin töissä, aikatauluni oli kiireinen, ja suoraan sanoen epäilin onnistumista. Aistin helposti energiat ja huomasin kaukohoitoviikon aikana että vatsani ympärillä oli aivan kuin turvallisuuden ja lempeän energian vaippa. Vatsani Katjan hoidon aikana on toiminut joka aamu vaikka loppuviikosta innostuin syömään rohkeammin herkkuja jotka ovat vaikeasti sulatettavien listalla.

Koin ensimmäistä kertaa että jännitys joka aiheuttaa vatsani ´solmun´ ,  on selvästi jännitysperäistä. Kokeilun kautta olen alkanut tiedostaa syvemmin ongelmani moniulotteisuutta, koen  sen nyt uudella tavalla. Vaikka vatsani kunto vaihtelee eli vaiva ei ole ihan täysin parantunut, sain rohkaisua alkaa hoitamaan itse vatsaani mm. Katjan neuvojen mukaan. Aion myös jatkossa tilata Katjan hoitoja jotka selvästi ja vahvasti tukevat paranemista ja puhdistautumista erittäin syvällisistä jännitystiloista."

n. 50v nainen