Muutoksen virrassa – keskustelu

Elämä on muutoksen virrassa kulkemista. Usein tunnemme taistelevamme vapauden ja vastuun aallokossa. Kaikessa on kysymys mielemme kyvystä joustaa ja sallia elämän virtaus. Joskus saatamme hämmentyä ja ihmetellä, mitä meille on oikein tapahtumassa. Siinä vaiheessa kun maailma haastaa meidät katselemaan asioita hieman eri tavalla, saatamme pelätä ja vastustaa muutosta, joka vääjäämättömästi tuntuu tulevan elämäämme. Ihminen avautuu vain niille kokemuksille, jotka mieli mahdollistaa. Kaikki vastaukset lepäävät mielemme pohjavirrassa, kunnes sukellamme etsimään niitä.

Toimin ihmisenä joka kuuntelee ja auttaa sinua omassa muutoksessasi, olipa se millä tasolla tahansa tapahtuvaa. Usein asiat selkiytyvät itselle, kun joku toinen kuuntelee ja toimii peilinä omille ajatuksille ja tunteille. Kysyn kysymyksiä jotka voivat lempeästi avata sinua omille tunteillesi ja sille tiedolle, joka sinussa on jo olemassa, ja vapauttaa sinua virtaamaan luottavaisesti elämässä. Ydinsyy voi löytyä helpostikin, ja kun syy löytyy, voimme tarkastella asioita ja muuttaa myös vastaavasti reaktioitamme.

Voin keskustelun aikana johdattaa sinut tarvittaessa löytämään vastauksia hieman syvemmältä itsestäsi ohjaamalla lempeästi syvempään rentoutumisen tilaan, jossa mieli on luovempi ja vastaanottavaisempi alitajunnan viesteille. Vastaus voi löytyä yllättävälläkin tavalla. Olemme energeettisesti ainutlaatuisia olentoja, joten pyrin intuitiivisesti löytämään tavan, jolla saamme yhteyden alitajuntasi viisauteen.

On mahdollista keskustella myös ihan tavallisista asioista, sillä joskus ihminen tarvitsee vain keskustelukumppania jonka kanssa tätä elämää ihmetellä, joten sinulla ei tarvitse olla ongelmaa voidaksesi keskustella kanssani.

Olen koulutukseltani NLP (neuro linguistic programming) Master Practitioner, Hypnoosiohjaaja SHL sekä Mental Trainer SHL.

Keskustelut ovat aina luottamuksellisia.

Ota yhteyttä

Voit varata ajan minulle sähköpostitse katja(at)fundamentalflow.fi sinulle sopivaan ajankohtaan. Keskustelu tapahtuu puhelimitse tai vaihtoehtoisesti Skype-puheluna. Tarvittaessa voimme keskustella myös iltaisin, öisin tai viikonloppuisin, sillä ajan virrassa olen tarpeen mukaan läsnä sinulle. Otan sinuun yhteyttä sovittuun aikaan.

Ennen varattua keskusteluaikaa lähetän sinulle sähköpostitse laskun, joka sinun tulisi maksaa ennen keskustelun aloitusta. Keskustelu maksaa 55€/h. Suosittelen että varaat aikaa 1,5-2h keskustelulle, riippuen omasta aikataulustasi.

Ihmisten kokemuksia keskustelusta

"Sinusta huokuu tasapaino, lämpö ja henkisyys. Se kutsuu luokseen ja vapauttaa tutustumaan omaan sisäiseen maailmaan."

"Katja osaa johdattaa tarinallisesti minun omaan sisäiseen maailmaan, jossa mennyt-nykyisyys-tuleva ovat yhtä aikaa läsnä. Ne avautuvat siten, että kaikki voi olla totta ilman pelkoa."

"Moni asia löytää selityksen ja saan vastauksia sellaisiinkin asioihin, jotka nousevat alitajunnasta. Mieli avautuu auttamaan eteenpäin, ilman rajoituksia."

"Jokainen kerta on intuitiivinen mahdollisuus. Ei tarvitse valmistautua, tai tietää - voi vain olla ja antaa tapahtua. Voi luottaa Katjan intuitiiviseen dialogiin ja lempeään läsnäoloon. Siinä on joka kerta ollut hyvä olla. Ja tuo hyvä olo on jatkunut pitkään niin kehollisesti kuin henkisestikin."

"Kiitos Katja matkoille johdattamisesta oman mielen kerroksiin herättäen hyvät energiat."

Olen listannut muutamia lauseita, jotka ovat suhteellisen yleisiä keskusteluiden avauksia. Jos jokin näistä tuntuu sinusta tutulta, voit miettiä haluaisitko purkaa tuntemuksiasi kanssani.

"Tuntuu, että yhteys sisimpääni on katkennut. En tunnista syvimpiä tarpeitani."

Joskus menetämme yhteyden omaan itseemme, ja saatamme kokea olevamme tuuliajolla elämässä. Saatamme äksyillä ja olla ikäviä sekä itsellemme että muille. Keskustelussa voimme avata tuntemuksiasi ja ajatuksiasi, ja löytää yhdessä keinoja, joilla voit helpottaa yhteyden löytymistä ja säilymistä itseesi.

"En enää arvosta samoja asioita kuin ennen. Olen muuttunut. Haluaisin tehdä muutoksia elämääni, mutten tiedä mistä aloittaa."

Maailmassa kaikki muuttuu, niin asiat kuin ihmisetkin. Se on täysin luonnollista, sillä mikään ei ole pysyvämpää kuin muutos. On mahdollista että muutos tapahtuu niin hitaasti ettemme edes huomaa muuttuneemme, kunnes jossain tilanteessa havahdumme muutoksen äärellä.  Voit keskustella kanssani joko jo tapahtuneesta muutoksesta, tai asioista, joiden toivoisit muuttuvan jollain tavalla, mutta et vielä uskalla tai halua tehdä konkreettista muutosta. Muutoksessa on usein mukana myös pelkoa, sillä uusi ja tuntematon saattaa tuntua uhkaavalta. Visualisointiharjoituksella voimme tarkastella muutosta jo tapahtuneena asiana, jolloin myös keinot muutoksen toteuttamiseen voivat avautua selvemmin. Samalla myös pelot jotka muutokseen liittyvät, voivat lieventyä, kun voimme nähdä ne luonnollisena, hyväksyttynä osana muutosta.

"Ajatukset pyörivät päässä ja välillä tuntuu etten jaksa. Haluaisin vain hetken rauhaa."

Joskus vaadimme itseltämme liikaa, ja jonkun toisen täytyy pysäyttää meidät näkemään tilanteemme. Selkiyttämällä ajatuksiasi keskustelun avulla voit löytää sisäisen rauhan ja luottamuksen tunteen, ja sallia itsellesi myös lepohetkiä.

"Tunnen etten löydä paikkaani tässä maailmassa."

Joskus elämässä on tilanne, jolloin kadotamme paikkamme maailmassa. Saatamme jäädä työttömiksi tai elämäntilanteemme jollain muulla tapaa muuttuu, ja meidän on vaikea löytää itseämme tästä maailmasta. Keskustelulla voidaan tarkastella tilannetta, siihen liittyviä tuntemuksia, ja pohtia yhdessä millä tavalla asiaa lähestyä.

"Haluaisin muutosta, mutta ei ole siihen varaa. Kaikki menee elämästä selviytymiseen. Tuntuu ettei ole vaihtoehtoja."

Sijoitamme rahaa usein ulkoisiin asioihin unohtaen sisäisen hyvinvointimme, joka on kaiken perusta. Raha ei voi olla ainoa este muutokselle, sillä kaikki muutos tapahtuu ensin ihmisessä itsessään, jonka jälkeen voidaan tarkastella rahan merkitystä. Sisäinen voima ja luottamus on tärkein muutoksessa tarvittava voima, ja se kumpuaa hyvästä ja syvästä suhteesta itseen. Keskustelun avulla voimme kartoittaa tilannettasi ja miettiä, millainen muutos on tarpeen, ja miten siihen olisi varaa.

"Tuntuu siltä että olen se joka pitää kaiken pystyssä, haluaisin vain hetken olla rauhassa ja hengähtää."

Joskus elämässämme olemme tilanteessa jossa koemme omien voimiemme olevan äärirajoilla. Saatamme ottaa vastuuta myös sellaisista asioista ja ihmisistä, jotka eivät kuulu meidän vastuullemme. Silloin on hyvä pohtia, missä omat rajat kulkevat, ja miten löytää takaisin omaan voimaansa, terveen itsekkäästi. Voimme keskustelussa tutkia missä omat rajasi kulkevat, ja millä tavalla on mahdollista olla samalla kertaa sekä terveen itsekäs, että olla läsnä muille.

"Tuntuu, etten riitä tällaisena kuin olen. Olen mielestäni ihan hyvä ihminen, mutta tuntuu että kaikki vaativat minulta aina jotain enemmän."

Elämässä on paljon asioita, jotka saattavat saada meissä aikaan riittämättömyyden tunnetta. Ehkä teemme asioita muiden hyväksi, mutta muut eivät tunnu tekevän asioita meidän hyväksemme, tai väheksymme omaa panostamme ja tekemistämme, emmekä koe saavamme tarpeeksi kiitosta muilta. Voimme keskustelussa avata sisäisiä motiiveja ja suhdetta itseen, sitä, kuinka paljon luovutat omaa energiaasi muille, ja miten löytää tasapaino antamisen ja saamisen välille.

"Tunnen olevani väärässä työpaikassa. En uskalla silti ottaa askelta ja muuttaa mitään, sillä pelkään että menetän jotain tärkeää."

Työelämä herättää monenlaisia tunteita. Joskus tunnemme kasvavamme ulos vanhasta roolistamme, tai saatamme tuntea olevamme täysin väärässä työssä tai työpaikassa. Keskustelulla voidaan avata tilannetta ja katsoa, millaisia asioita taustalla on, sekä pohtia eri vaihtoehtoja tilanteen ratkaisemiseksi.