Mielen Kuva – suunnittelu

Oletko visuaalinen ja käsittelet asioita kuvien kautta? Haluatko prosessoida omia tunteitasi ja suhdetta itseesi tai maailmaan valokuvateoksen avulla?

Itsensä näkeminen osana kaunista valokuvateosta on voimallinen ja energioita kohottava kokemus. Se voi viedä syvälle asian ytimeen ja auttaa käsittelemään vaikeitakin tunteita uudella tavalla. Kuvaan voidaan lisätä myös halutessasi runo tai aforismi, joka on sinulle tärkeä ja rakas.

Lähtökohtana on käsitellä asioita uusien näkökulmien kautta ilon, valon ja myötätunnon hengessä. Kuvan kautta sinulla on mahdollisuus löytää uusia näkökulmia itsestäsi, elämästäsi ja ympäristöstäsi.

Tutki alla olevia kuvia ja anna mielikuviesi johdattaa sinut omaan mielen maisemaasi. Voit kuvitella itsesi osaksi mitä tahansa teosta, ja tunnustella millaisissa maisemissa ja teemoissa oman taidevalokuvasi näkisit. Voit myös meditoida kuvien kanssa, antamalla mielesi levätä maisemassa ja vapaasti vain tarkastella mieleesi ilmaantuvia ajatuksia.

ESIMERKKIKUVIA

Prosessikuvaus

MieliKuva -valokuvateokseen voit valita esimerkiksi jonkin sinua puhuttelevan teeman tai tunteen, mitä haluat työstää eteenpäin. Kuvan avulla voit saada yhteyden omaan sisäiseen mielen maisemaasi ja alitajuntaasi, tunnistaa jotain, joka haluaa puhutella sinua kuvan kautta.

Kuva/kuvat voivat olla omiasi tai voit antaa minulle vapaat kädet luoda intuitiivisesti teos. Syntyneestä teoksesta on hyvä teettää taulu avaamaan asioita edelleen, voimaannuttamaan ja inspiroimaan arjessa. Kuva voi toimia henkilökohtaisena voimatauluna, jonka sisältö avautuu sinulle kerroksittain.

Kuva voi olla myös aiheena Mielen virrassa - keskustelussamme, jos haluat lähteä tutkimaan omaa mieltäsi ja ajatuksiasi hieman syvemmin.

Intuitiivinen kuvan luominen tai yhdessä kuvan luominen

Käytän sekä omia että lisenssivapaita kuvia osana teosta, sinun kuviesi lisäksi. Kuvateoksen voit tilata myös jollekin toiselle kuin itsellesi. Ainutlaatuinen lahja sykähdyttää aina.

Kuvateoksen saat itsellesi sähköpostitse ja voit teettää siitä vapaasti tulosteita. Kuva on suuriresoluutioinen, joten kuvan voit teettää myös taulukoossa. Voit myös valita liikkeen valikoimasta sopivan pohjan ja saat valmiin teoksen. Näin takaamme kuvan säilymisen ehjänä ja saat säästöä kustannuksiin.

Omien kuvien käyttäminen

Oman tai omien kuvien käyttäminen edellyttää suurresoluutiokuvia (mieluiten järjestelmäkameralla otettuja). Näin kuvateos on mahdollista toteuttaa myös taulukoossa. Mikäli sinulla on jokin hyvä kuva jonka resoluutio on pienempi, esimerkiksi kännykällä otettu, on mahdollista tiettyyn rajaan saakka suurentaa myös sitä.

Kuvan kokovaihtoehdot

Kaikki kuvat ovat saman hintaisia, mutta jos valitset suurikokoisen kuvan, huomioi, että valokuvaliikkeen tulostus ja painomateriaali eivät sisälly hintaan.

Riippuen oman kuvasi resoluutiosta, valitsemaasi kuvakokoa voidaan joutua pienentämään. Tarkistan kuvanlaadun lähettäessäsi kuvan ja kerron mikäli näin on.

Lähetän kuvan sinulle (ja/tai valitsemaasi liikkeeseen) .jpg-muodossa. Mikäli valokuvausliike haluaa jonkin muun tiedostotyypin, sen tekeminen sisältyy hintaan.

Voit valita viereisestä taulukosta sopivan kuvakoon.

Koot

A4 pysty 21 x 29,7 cm

A4 vaaka 29,7 x 21 cm

A3 pysty 29,7 x 42 cm

A3 vaaka 42 x 29,7 cm

A2 pysty 42 x 59,7 cm

A2 vaaka 59,7 x 42 cm

A1 pysty 59,4 x 84,1 cm

A1 vaaka 84,1 x 59,4 cm

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä sähköpostitse niin sovitaan kuvan luomisesta ja aikataulusta. Valokuvateos maksaa 80-120€ (riippuen ajasta jonka kuvaan käytän. Hinta sisältää alv:n). Jos haluat muutoksia kuvaan, niitä teen ne mielelläni lisäkorvauksesta.