UX suunnittelu

Katso kokonaisuutta. Mitä vuorovaikutusta näet asioiden välillä? Miten asiat ja ihmiset kohtaavat toisensa? Virtaako kaikki luonnollisella tavalla?

Olen työskennellyt 17 vuotta vuorovaikutus- sekä visuaalisena suunnittelijana kansainvälisissä IT-taloissa suunnitellen sovelluksia, tuotteita ja palveluita niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille.

Ymmärrys ihmismielestä ja sen toiminnasta on kaiken suunnittelun perusta, sillä miltei kaikki, mitä maailmassa suunnitellaan, on suunnattu ihmisen tarpeisiin. Maailma digitalisoituu valtavaa vauhtia, ja onkin hyvä tarkastella asioita suuremmassa mittakaavassa, sitä, miten asiat virtaavat ja vaikuttavat toisiinsa, ja millaisessa kontekstissa asioita kohdataan ja käsitellään. Kokonaisvaltaisen, holistisen suunnittelun lähtökohta on nähdä ihminen osana kokonaisuutta, ihmisenä ja kokijana, ei pelkästään kuluttajana.

Kaikkea työtäni ohjaavat inhimilliset, eettiset ja ekologiset arvot. Teen mielelläni työtä samojen arvojen puitteissa toimivien tahojen kanssa jakaen oman ymmärrykseni ja osaamiseni, jota urani aikana olen kerryttänyt eri puolilla maailmaa. Toimistoni sijaitsee ´pilvessä´, minulla ei siis ole fyysistä toimistoa, vaan työskentelen verkon kautta.

Suunnittelutyön lisäksi tuotan uusia näkökulmia, ajatuksia ja ideoita sekä julkishallinnolle että yksityisille yrityksille. Katselen asioita mielelläni eri näkökulmista, oppien itsekin uutta koko ajan. Teen suurimman osan työstäni NDA:n (non disclosure agreement) alaisena, ja sitoudun täydellisesti salassapitovelvollisuuteen.

Mitä hyvää sinä haluat luoda ja saattaa tähän maailmaan? Onko sinulla ajatus tuotteesta tai palvelusta, jonka haluat toteuttaa lisäten siten hyvinvointia maailmassa? Haluan omalta osaltani olla kehittämässä tervettä ja lempeää, ihmistä ja luontoa kunnioittavaa yrityskulttuuria, jossa iloinen henkinen virtaus on luonnollisella tavalla läsnä kaikessa mitä teemme.

Tällä hetkellä otan vastaan muutaman viikon mittaisia projekteja. Voit tutustua henkilökohtaiseen portfoliooni täällä, ja työhistoriaani täällä.

Mikäli tarvitset apua suunnitteluun, ota yhteyttä sähköpostitse etunimi(at)fundamentalflow.fi

Mitä ekologisempi, eettisempi ja ihmisläheisempi tuotteesi tai palvelusi on, sitä suuremmalla sydämellä teen sinulle töitä <3